LAKÁSVÁSÁR 2017 ŐSZ

Szeptember végén a Millenáris D épületében megrendezett Lakás2017 kiállításon debütált az AUTÓKER Holding Zrt. legújabb fejlesztése, a Marina Bay Residence 2.

A Marina Part projekt gyöngyszeme várhatóan 2019 nyári beköltözéssel ad lehetőséget luxus élettér megvásárlására. Egyedi, 3 méter feletti belmagassággal; déli, dél-nyugati tájolással; örökpanorámával a Dunára és a Budai-hegységre; helyiségenként szabályozható hőszivattyús hűtés-fűtéssel és impozáns, fotocellás ajtóval felszerelt, portaszolgálatos, vendégfogadásra alkalmas lobbyval rendelkező lakásainkat mutattuk be érdeklődőinknek. Az elérhető lakásokról a Lakáslistában tájékozódhat a marinabay2.hu honlapunkon.

Használatbavételi engedély előtt álló projektünket a Marina Bay Residencre - ahol már csak 11 lakás közül választhattak az új otthonra vagy értékálló befektetésre vágyók – azoknak ajánlottuk akik akár már az idei Karácsonyt új otthonban szeretnék tölteni vagy még idén szeretnék pénzüket biztos helyre befektetni. Örökpanorámás; teraszos – egyes lakások kertesek-; alumínium nyílászárós; Gorenje gépekkel és az alaprajzhoz igazodó konyhával felszerelt lakásainkat akár már 805.000 ft/nm áron kínáltuk. A Marina Bay Residence honlapja a www.marinabay.hu

Balatonlellei fejlesztésünk a Napfény Resort nagy érdeklődést generált a minőségi „nyári lakra” vágyók körében. Medencés, napozóteraszos, játszóteres udvarral; téliesített és légkondicionált, balatoni panorámás lakásokkal várja a Napfény Resort az összes Balaton rajongót, aki szeretné Balatonlellén megtalálni álmai nyaralóját. A Napfény Resort Balatonlelle honlapja a www.napfenyresort.hu.


Köszönjük minden kedves Lakás2017 látogatónak, aki megtisztelt minket és felkereste standunkat. Találkozzunk jövőre is!

Értékesítési irodánkban a 13. kerület, Danubius utca 4.-ben várunk minden korábbi és jővőbeli érdeklődőt.


AUTÓKER – A megbízható ingatlanfejlesztő


Megosztás: