Balaton Napfény Resort

Érdeklődöm

A tágas, parkosított telek a Balaton partján hosszan elnyúló szabad strandhoz csatlakozva helyezkedik el a város nyugati végén. Az utcában elsősorban 1-2 szintes nyaralók, de néhány nagyobb tömegű, többszintes üdülő, panzió is található.


A Balaton Napfény Resort magas minőséget biztosító elegáns, minimalista, 50 egységes társasházának kialakításnál fő szempont a 7 szintes épületrész egy 2 szintes résszel való bővítésével többféle méretű lakásalaprajz kialakítása az egyterűtől a 4 szobásig; a magas épület tetején egy nagyméretű, minden igényt kielégítő tetőteraszos penthouse-lakás kialakítása; valamint hogy minél több lakás számára biztosítva legyen a balatoni panoráma.


Az épület elhelyzkedésének adottságait és a lakások elsősorban nyaraló funkcióját szem előtt tartva minden lakáshoz tágas erkély tartozik.


A földszinti lakások sajátossága, hogy nemcsak burkolt terasszal, de közvetlen kertkapcsolattal, privát előkerttel is rendelkeznek.


A nagyobb lakóegységeken belül panorámás hálószoba kerül kialakításra, de a lakások mindegyikének lakóterei túlnyomó részt a balatoni panoráma felé nyitnak nagy üvegfelületekkel.


A 6 545 m2 területű telken a tulajdonosok kényelmének teljeskörű kiszolgálása érdekében kialakításra kerül többek között medence, társalgó és napozó terasz, játszótér, fedett kerékpár-tároló valamint a lakásokhoz tartozó, pergolával fedett parkolóhelyek.


Mindez letisztult anyaghasználattal és megjelenéssel, korszerű épületgépészeti rendszerekkel és megújuló energiák felhasználásával.

Információk

  • 0 lakás
  • 0 szabad lakás
  • 0 parkolóhely
  • 0 szabad parkolóhely
Térkép

Kapcsolat


e-mail cím * (email cím megadása kötelező)
telefonszám (érvénytelen)
visszahívást kér?

üzenet