RÓLUNKAutókerről

Az Autóker Holding Zrt. két évtizede aktív, megbízható és központi szereplője a magyarországi ingatlanpiacnak.

Díjnyertes fejlesztésPrémium fejlesztési vállalat

A város pesti oldalán lévő frekventált környékekre koncentráló fejlesztő cég már több mint 3000 prémium kategóriás lakást épített és értékesített, és több építőipari díjat is kapott.

https://autoker.hu/wp-content/uploads/2024/04/Gozsdu-Haz_008.jpg
Silvia Robertson

Silvia Robertson

PROPERTY MANAGEMENT
Lucas Johnsons

Lucas Johnsons

COMERCIAL MANAGEMENT
Daniella Borovitch

Daniella Borovitch

MARKETING AND PR

PortfóliónkLakossági projektek

Az Autóker Holding Zrt. 2000 óta - fő tevékenységi körének teljes megváltoztatását követően - elsősorban lakó- és ipari ingatlanok fejlesztésére koncentrálja tevékenységét.
A lakóingatlan-fejlesztési projektek már 2000-ben elindultak Budapest legfrekventáltabb területein. A projektjeink meglévő adottságait kihasználva az elmúlt években Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztőjévé váltunk.

2002-ben épült fel az Autóker Holding Zrt. első lakóépülete, a 316 lakásos Cézár Ház [Caesar House] a XIII. kerület frekventált részén, a Duna-part és a Margitsziget közelében, ahol az Autóker Holding Zrt. székháza is helyet kapott. A közelben átadták a 446 lakásos Kleopátra Ház [Cleopatra House], amelynek sportlétesítményei számos lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra, majd ezt követően került átadásra a Római Kert [Roman Garden], amely 380 lakást foglal magába, és többek között a városban kuriózumnak számító, egyedülálló belső kertet is magáénak tudhat. Ezzel párhuzamosan Társaságunk további négy projektet valósított meg a belvárosban. Az 53 lakásos Heléna Ház [Helena House] A Deák tér és az Andrássy út szomszédságában található Király Udvar [Király Court] a Székely Mihály utca és a Király utca sarkán található, 144 lakásos épületként több díjat is nyert, új építésű házként a hangulatos belvárosba való pompás illeszkedése miatt váltak igen népszerűvé. A Király utca szomszédságában található 58 lakásos Léda Ház [Leda House] is, valamint az egyedülálló Gozsdu Udvar [Gozsdu Court] épületegyüttes harmonikusan illeszkedik a történelmi múlt városrészbe. A Gozsdu-udvar hét épülete, a korzókkal és a Holló utcai új építésű résszel együtt összesen 249 lakást és közel 50 kereskedelmi üzlethelyiséget foglal magában.
Természetesen miközben a belvárosi ingatlanfejlesztési projektek zajlottak, már javában folytak Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan-fejlesztési projektjének előkészületei, ahol az Autóker Holding Zrt. egy új városrész építésébe kezdett a Marina Parton [Marina Riverside]. A sokak által FO-KA Bay [after the short form of the name of the former state-owned River Engineering and Gravel Excavation Company /FOKA Rt /] néven ismert terület a XIII. kerületben, közvetlenül a Duna partján található. A projektből, amely sok előkészítő munkát és a folyópart feltöltését igényelte, a Marina I. szakasza már megvalósult, azaz. e. az első 3 kész épület, amely összesen 224 lakást és 3 üzlethelyiséget foglal magában, a Marina Part Stage II. szakasz, amely 5 épületből és összesen 275 lakásból áll, valamint a Marina Part Stage III. szakasz, amely egy összesen 350 lakásból és 5 épületből álló épületegyüttes. Az új városrész fejlesztésében a belvárosi irányzatot követve épült meg a Szinyei Merse Ház [Szinyei Merse House], amely 3 épületből, 200 lakásból és 5 üzlethelyiségből áll. Ez a projekt az Andrássy út szomszédságában, a Szinyei Merse Pál utcában található, ahol Társaságunk az ingatlanfejlesztést több régi épület felújításával ötvözte, így egy új, csodálatos és jó élhető városrészt hozott létre a VI. kerületben. Miután a belvárosban, visszatértünk ő Marina Part, ahol a Stage IV, i. e. a Marina Part Premium is elkészült, amely 294 lakást és 21 üzlethelyiséget foglal magában, ezzel utat nyitva az öböl mentén további ingatlanfejlesztéseknek.

PortfóliónkIpari projektek

Miután az Autóker Holding Zrt. 2000-ben megkezdte a lakóingatlan-fejlesztéseket Budapest legfrekventáltabb területein, a cég ipari ingatlanfejlesztéseket is indított. Az Autóker már a korábbi korszakban is rendelkezett ipari ingatlanokkal. Az új beruházások kapcsán a régi, igen rossz állapotban lévő épületeket folyamatosan felújították, hogy megfeleljenek a 21. századi elvárásoknak, illetve az ezeket az irodákat ma már bérlők igényeinek.

PortfóliónkKereskedelmi projektek

PortfóliónkParkolók és tárolók

KAPCSOLATFELVÉTELVan önnek
egy projektet tervez?

KAPCSOLATFELVÉTELVan önnek
egy projektet tervez?

Kelén utca 2 Budapest 1138 (MARINA PART)

Kövessen minket:

HÍVJON MINKET
© Autóker Holding Zrt.
|
webdev

oribsn
אורי בן-סימון - מומחה וורדפרס ומפתח full stack מנוסה