Marina Bay Residence

Érdeklődöm

Az 1999-ben alapított Autóker Holding Zrt. Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője, a budapesti nagy-volumenű lakóház-építési piac egyik főszereplője. Az Autóker nevét olyan XIII. kerületi fejlesztések fémjelzik, mint a 2002-ben felépült Cézár Ház, vagy a Kleopátra Ház, amely építészeti sajátosságainak, légies homlokzatának köszönhetően dísze a XIII. kerületnek. A 2004-ben átadott Római Kert, belső kertje is nevezetes, melyet számos díjjal is jutalmaztak, ezzel egyidejűleg készült el az első belvárosi fejlesztése a Heléna Ház is, majd ezt követte a Király Udvar. További belvárosi fejlesztések mellett, mint a Szinyei Merse Ház és a páratlan Gozsdu Udvar, folyamatos építkezés folyik a Duna közvetlen közelében, mégis közel a város szívéhez, a Marina Parton.


A XIII. kerület nem véletlenül lett Budapest leginnovatívabb városrésze: számos befektetés és ingatlan fejlesztés létesült itt, fővárosunk egyik leggyorsabban fejlődő kerületében. E kerület a kellemes környezetben eltölthető, sportolási és szabadidős lehetőségeiről is ismert, említsük akár a méltán népszerű Margitszigetet, a közvetlenül a Duna-parton fekvő Népszigetet, vagy Újlipótváros parkjait. A rengeteg beruházásnak és fejlesztésnek köszönhetően mára igencsak keresettek lettek a XIII. kerület lakásai az ingatlanpiacon. Itt található a Marina Part, egy új városrész, amely kedvező adottságainak köszönhetően rendkívül népszerű.


A már elkészült négy ütem után tervezés alatt áll a Marina Bay, mely az első az öböl menti házak közül, így az új épületegyüttes a Marina Parton belül is egyedülálló szerepet tölt majd be, hisz az új ütembe költözők mindent felülmúló, budai örökpanorámában és a déli országok hangulatát idéző kikötői panorámában is részesülhetnek majd.


A Duna közelsége számtalan vízi-sport lehetőséget rejteget. Itt bármikor kajakba ülhetünk, vagy hódolhatunk száguldás iránti szenvedélyünknek motorcsónakunkon. Az ide költöző lakástulajdonosok akár saját jachtkikötőjükből is kihajózhatnak.


A hatemeletes, 42 lakásosra tervezett öböl parti épület lakásai panorámával rendelkeznek a Dunára, a hegyekre és a városra is egyaránt. A lakások alapterületei várhatóan 45 m?-től 138 m? -ig terjednek majd, természetesen ezen felül itt is a jól kihasználható, nagyobb teraszok lesznek jellemzők.

Információk

  • 48 lakás
  • 0 szabad lakás
  • 41 parkolóhely
  • 36 szabad parkolóhely
Térkép

Kapcsolat


e-mail cím * (email cím megadása kötelező)
telefonszám (érvénytelen)
visszahívást kér?

üzenet